det beste laget

Som et ledende utviklingsselskap som skal skape merverdi for våre investorer og eiere, er vi avhengig av å ha med oss de beste menneskene – som er både faglig dyktige, idérike og handlekraftige.

19 år gamle Joakim Neresen, er akkurat en slik type. Et talent med teft for presise løsninger, som ser muligheter der andre ser begrensninger. Han studerer økonomi ved UiS og bor på Lura i Sandnes, eller “verdens navle” som han selv kaller det. Ved siden av studenttilværelsen jobber han deltid på Hekkan Burger, spiller basketball og investerer i aksjer.

Allerede som 7-åring viste Joakim hva som bor i han. Når han bestilte gratis, underprisede CD’er over nett på moren sin PC, for så å starte salgsbod utenfor nærbutikken. Salget gikk unna og unge Neresen fikk solgt samtlige CD-er han hadde bestilt. Dette ga naturlig nok mersmak og han fortsatte i flere bolker i ukene som kom, før han fant ut at CD-bransjen var forsynt. Videre gikk han over til salg av ettertraktede varer på tilbud, denne gangen leskedrikken Capri-Sonne. Posene ble kjøpt i 10-pakninger på Asia Marked i Sandnes for 40kr, og ble solgt videre på skolen i matpausen, med “enorm” avanse, i følge han selv.

Årene gikk og Joakim vokste fra småsalg i skoletiden og har siden vært selger for Rush Trampolinepark og Hekkan Burger.

I jobben som trainee hos TPG skaffer han leietakere til våre lokaler samt hjelper til med ulike forefallende oppgaver, og 19-åringen har allerede gjort seg bemerket.

Vi ønsker Joakim varmt velkommen.