TANNLEGEKJEDEN ORIS TIL ØGLÆNDHUSET

Vi har gjennom utviklingsselskapet Øglændhuset AS inngått avtale med tannlegekjeden Oris Dental.

Avtalen ble signert forrige måned etter forhandlinger gjennom våren. Det ikoniske Øglændhuset er for folk flest og står seg som selve symbolet på Øglændhistorien. Partene ser fram til å starte arbeidet med tilbakeføring og etablering av kanskje Nordens mest moderne tannklinikk. Her vil mer enn 10 tannleger og spesialister ha sitt arbeidssted fra sommeren 2022. Oris Dental vil med dette tilby befolkningen i Sandnes et utvidet spesialisttilbud innen tannhelse.

«Sandnes er i en spennende fase med stort fokus på byutvikling. Vi har hatt våre klinikker i Stavanger i mer enn 20 år og har samarbeidet tett med tannleger i Sandnes hele veien for å sikre god tilgjengelighet på spesialister. Da Øglændhuset åpnet seg som mulighet for å etablere et enda sterkere tannhelsefaglig kompetansemiljø – sammen med allerede etablerte tannlegepraksiser i Sandnes, var det en selvsagt lokasjon. Nå gleder vi oss til å bidra til å fylle det ikoniske bygget med både liv, arbeidsplasser og premium tannbehandling», sier CEO i Oris Dental, Eirik Salvesen.

For TPG er dette en viktig strategisk milepel for å skape et attraktivt kvartal i Sandnes Sentrum, ikke minst med en urban leietaker som genererer aktivitet i lang tid. «Vi har siden 2017 jobbet målbevisst og strategisk for å styrke Sandnes Sentrum som destinasjon både for reisende og lokalbefolkningen. Vi er derfor svært tilfreds med å signere en solid leieavtale med en svært attraktiv leietaker, som vokser i imponerende tempo» sier Kjetil Andersen, daglig leder og partner i TPG.

Nye Oris Dental Sandnes skal etter planen stå ferdig juni 2022, bestående av både allmenn- og spesialistmiljø på mellom 600 – 800 m². Oris Dental har i dag 38 klinikker i Norge og Sverige og er landets sterkeste kompetansemiljø innen tannhelse.

Vi gleder oss og ønsker hjertelig velkommen til Sandnes.