Langgata 10

Langgata 10

OFFICE space - KONTORPLASS

På jakt etter noe annet enn “vanlige” kontorer med hvitmalte vegger? Hvis ja, har du kommet riktig. Som et ledende utviklingsselskap av både næringseiendom og bolig fokuserer vi på å designe og videreutvikle eiendommer basert på en helhetlig lønnsomhetsvurdering. Men vi vet at for å oppnå resultater, er det viktig med miljøvennlige eiendommer som er skapt for fremtiden, og som også bidrar til kreativitet og innovasjon.

Kanskje ser du for deg å ta med deg laptop’en og bli en del av vår arbeidsklynge, ved å leie ditt eget space, din egen kontorpult? Eller kanskje er du en bedriftsleder for en mindre bedrift som er på jakt etter et space for å skape nye, spennende historier. Uansett hvem du er, vil vi gjerne høre fra deg.

space nearby

Vårt space er sentralt plassert i Langgata i Sandnes, et bygg med sjel. Straks du kommer ut av døren har du et av byens beste serveringssteder, Ti Spiseri & Bar til venstre. Tar du til høyre og krysser veien, kommer du til Sabi Sushi. I tillegg finner du du både bakeri, dagligvarebutikker, større handlesentre, samt gode tog- og bussforbindelser innenfor 5 min gange.

parking space

Sentral plassering midt i byen, og samtidig adkomst med bil helt til døren. Med parkering rett utenfor er det enkelt å arrangere møter og invitere gjester hit. Vi tilbyr også utleie av p-plasser flere steder sentralt i byen. Spør oss, så hjelper vi deg.

facility space

I vårt space får du alt du trenger for å kunne gjøre jobben. Selve PC’en må du selv ta med, mens strøm, internett tilkobling, printer, kontorpult og stol står klart.

kontakt oss for mer informasjon
om våre næringseiendommer

kontakt oss for mer informasjon
om våre næringseiendommer