tilbake til fremtidens sandnes

Øglændkvartalet og Øglændhuset – oppkalt etter en av Sandnes store gründere og forretningsmenn, Jonas Øglænd, – en som virkelig forstod seg på en god plassering og det folket vil ha. På hans gamle hovedsete i byen kommer det nå spennende nye muligheter for næring med meget god beliggenhet midt i Sandnes sentrum.

sentralt beliggende

Sandnes opplever en sterk vekst og har mange spennende planer for sentrum.

ung by med ambisjoner

Selv  om Sandnes bare er drøyt 150 år gammel, har en av Norges raskt voksende by store planer – noen av dem inspirert av New York.

ung by med ambisjoner

Selv  om Sandnes bare er drøyt 150 år gammel, har en av Norges raskt voksende by store planer – noen av dem inspirert av New York.

nye muligheter

En grønn oase i midt i byen
- inspirert av New York

En by som både ser langt inn i framtiden og utover landegrensene med tanke på byutvikling.

Gamle industribygg blir utnyttet og får nytt liv og uttrykk, rent interiørmessig. Man ser dessuten med nye øyne på etablerte løsninger. Et eksempel på dette, er planene for rutebilstasjonen i Sandnes – mer kjent som Ruten.

næringslokaler

næringslokaler

Sentralt i et miljø med gågater, restauranter og hoteller, har vi ca 4600 m² BTA med spennende muligheter for deg og din bedrift. Enten du bærer på en drøm om å starte opp for deg selv, eller kanskje du allerede har realisert den drømmen og ser etter muligheter for ekspansjon eller bedre lokaler. Øglændkvartalet har ca. 1 500 m² BTA og  tilbyr gode rammer for både kafé- og restaurantdrift med gode muligheter for utendørsområder. Her kan du også tenke både stor og liten butikk, enten det er dagligvarer eller kiosk, nisje- eller kjedebutikk. Trenger din bedrift god synlighet og enkel adgang for kundene dine, så er mulighetene gode her. Flott standard, energieffektive- og fleksible løsninger med direkte adgang på gatenivå er trolig akkurat det du trenger for din bedrift.

kontakt oss for mer informasjon om Øglændkvartalet

kontakt oss for mer informasjon om Øglændkvartalet

ledige lokaler

Øglændhuset er den siste perlen i Øglændprosjektet. Her revitaliserer vi det gamle Øglændmagasinet og skaper nytt liv i det mest historierike bygget i Sandnes.

historien

Jonas Øglænd var i sin tid Sandnes’ største innen handel og industri. Han grunnla firmaet Jonas Øglænd som skulle bli Norges største sykkelfabrikk og en betydelig konfeksjonsfabrikk.

arkitektens visjon

Øglændkvartalet ligger i krysningen mellom det nye og gamle Sandnes. På den ene siden – Langgata med sin lavmælte trehusbebyggelse. På den andre – det moderne Sandnes,med sin nye bebyggelse og infrastruktur.