ledige lokaler

ledige lokaler

Øglændhuset er den siste perlen i Øglændprosjektet. Her revitaliserer vi det gamle Øglændmagasinet og skaper nytt liv i det mest historierike bygget i Sandnes.

Dette ikoniske bygget har vært prosjektert en god stund og nå kan vi presentere bygget som nesten fullt”Øglændhuset ferdigstilles og er innflytningsklart før sommeren 2022. Da vil bygget være fullt til randen med spennende og motiverte bedrifter. Oris Dental, Zouq og Ark Vest er et knippe av disse.

Øglændhuset bygges etter universell utforming og er regulert til sentrumsformål. Dette gjør det enkelt for enhver bedrift å lykkes her. Bygningsmassen samlet utgjør 2785 kvadratmeter fordelt på originalbygningen og det nye tilbygget. Vi har ett ledig lokale igjen, nemlig 4. etasjen. 

Det kan sies mye flott om de øverste etasjene i alle bygg, men i Øglændhuset er toppetasjen virkelig spektakulær! Her får man store vindusflater på alle etasjens sider, en åpen luftig løsning og takterasse på over 200 kvadratmeter. Selve bruksarealet ligger på 222 kvadratmeter, med muligheter bare fantasien setter grenser for.

Prismessig ligger leien i bygget på 1800 NOK / Kvm. Eks. Mva. Leveransen blir da en white-box med grunnleggende kontorstandard. Øvrig opparbeidelse og innredning dekkes av Leietaker eller med Huseier i fellesskap. Finansiering avtales da nærmere.

Er du interessert i det som gjerne blir byens råeste finansetasje? Ta gjerne kontakt med vår utleier, Joakim på 46886630 eller på e-post

kontakt oss for mer informasjon om Øglændkvartalet

kontakt oss for mer informasjon om Øglændkvartalet

fremtidens sandnes

Sandnes opplever en sterk vekst og har mange spennende planer for sentrum.
Les mer om fremtidens Sandnes

historien

Jonas Øglænd var i sin tid Sandnes’ største innen handel og industri. Han grunnla firmaet Jonas Øglænd som skulle bli Norges største sykkelfabrikk og en betydelig konfeksjonsfabrikk.

arkitektens visjon

Øglændkvartalet ligger i krysningen mellom det nye og gamle Sandnes. På den ene siden – Langgata med sin lavmælte trehusbebyggelse. På den andre – det moderne Sandnes,med sin nye bebyggelse og infrastruktur.